Nästa omgång
Let's Run | Vinter*
8 jan - 17 mars
Läs mer
Start om
00
D
/
00
T
/
00
M
00
Sec
Startar:
Idag, 27 mars
0
Let's Run - Vår

Sveriges härligaste digitala löpklubb

Till anmälan
Tidsperiod
27 mars - 4 juni
Partners
Tidsperiod
Vår 2023
27 mars
4 juni
En löpklubb i samarbete med
DIGITAL LÖPKLUBB
Häng på den digitala löpklubben Let’s Run och njut av en vår fylld av löpning!
Nu har du möjligheten att bli en del av vårens omgång av Let’s Run! Under våren kommer jag att coacha dig och andra härliga individer online och ge er verktyg för att utvecklas i er löpning.

Träningsupplägg och coaching hela våren 2023

Inför varje vecka får ni ett träningsupplägg bestående av 2-4 löppass och 1 styrkepass. Ett av löppassen kommer vi att köra tillsammans via Zoom där jag coachar gruppen live. Övriga löppass är mer flexibla och ni kan själva välja när under veckan dessa görs. Träna flexibelt när det passar ditt eget schema.
Till anmälan
Träningsprogram hela våren

Vårens omgång av löpklubben pågår mellan perioden 27 mars - 4 juni. Under dessa veckor kommer du utveckla din löpning på ett roligt och peppande sätt. Du väljer själv vilken av klubbens nivåer du vill springa i och du kan när som helst hoppa upp eller ner i nivå. Det här kommer bli kul!

2-4 löppass / vecka

Varje vecka kommer får ni en programmering innehållandes 2-4 löppass beroende på nivå. Ni väljer helt själva när i veckan ni vill utföra passen. Ett av veckans pass kommer även att hållas LIVE. Kommande veckas pass släpps på söndagar.

1 Livepass / vecka via Zoom

Ett väldigt populärt inslag i Let's Run är  live-passen. Här erbjuds ett av veckans programmerade pass i LIVE format. Vad betyder det tänker du? - Du tar på dig löparskorna och hörlurar och lyssnar när jag instruerar dig igenom en roligt intervallpass tillsammans med andra klubbmedlemmar på din nivå. Häng på, du kommer inte ångra dig ; )

1 löpstyrkepass / vecka

Varje vecka får ni även ett styrkepass som ni kan utföra när och var ni vill. Passet filmas med tydliga instruktioner för alla övningar. Egen kroppsvikt och löpklubbens gummiband är allt som kommer användas.

Motivation, glädje & gemenskap

Ett av löpklubbens viktigaste mål är att ni alla utvecklar glädjen och lusten att springa, förhoppningsvis i många år framöver. Även fast löpklubben är digital så bevaras känslan av gemenskap. En starkt bidragande orsak till det är livepassen där ni tillsammans (fast på distans) tar er igenom olika intervallpass varje vecka med mig Josefine coachandes i lurarna.

Digitalt och flexibelt upplägg

Allt i löpklubben sker digitalt och du väljer själv när i veckan du vill springa dina pass. Om du inte kan vara med på den utsatta tiden för livepasset så kan du välja att lyssna på det i efterhand.

Let’s Run - Meetups

Vill du träffa andra Let's Run deltagare? Under året kommer vi att finnas på olika lopp i Sverige. Här kan vi mötas och ladda upp inför loppen tillsammans. Hoppas vi ses i lopp-vimlet =)

Till kalender

Att springa i en digital löpklubb
Måste få säga att live-passen är veckans höjdpunkt. Passen är såå bra och ger mig jättemycket! Du coachar så bra och jag har lärt mig massor från alla små tips du ger. Trodde aldrig jag skulle ”njuta av snabb och härlig löpning” - älskar det! Tack!
Josefin Leijon
Det har verkligen varit fantastiskt roligt att träna med dig och känna att det inte tar emot att gå ut och löpträna, snarare längtan. Att dessutom inte få så mycket träningsvärk eller några krämpor tack vare ett bra upplägg är ju underbart trots mina 55 år.
Anna Björnsdotter Ericsson
Rekommenderar verkligen! Höjdpunkten är livepassen, att träna tillsammans på sin egen nivå och efter sina förutsättningar. Gillar att vi inte fokuserar på minuter per km utan istället kroppens känsla eller arbetspuls. Det bidrar till välmående på alla sätt. Har kört 3 omgångar med Let’s Run och kommer definitivt fortsätta! Superbra upplägg.
Sandra Norrbom
Josefine, du har gjort mig till en löpare och jag är så tacksam, stolt och imponerad att det var möjligt. Idag slog jag återigen personligt rekord i distans och tid. Galet! Så bra coachat: ditt upplägg, din pepp och hela din personlighet.
Maria Löfstedt
Rekommenderar starkt bästa löpklubben. Har kört tre omgångar och tack vare Josefine och Let’s Run är ju nu och tränar för mara/ultra. Det roligaste jag gjort!
Malin Fernström
Jag är med för tredje gången och tycker att det blir bättre och bättre för varje omgång. Det är lagom tuffa pass, livepasset är fenomenalt och att kunna träffas IRL vid Göteborgsvarvet (och andra tävlingar) var sååå roligt! Rekommenderas!
Maria Gothnier
Du anar inte vilken utveckling du bidragit till! Jag är så tacksam! För mig är det en glädje att ge mig ut i löpspåren nu. Tack för sjukt bra upplägg under veckorna och inte minst live-passen, som jag ser fram emot och planerar hela familjens logistik och aktiviteter kring =) Vill absolut inte missa!
Johanna Schottenius
Tack för en fantastisk löpklubb. Jag har utvecklats som löpare på ett sätt som jag inte hade gjort utan din coachning. Jag njuter mer av löpningen, är mindre kritisk mot mig själv och har ändrat fokus från tider och tempo och distanser till att blicka inåt och går på dagsform.
Nathalie Lindqvist
Let's Run har fått mig att tänka nytt kring min löpning. Sänkta krav på hur långt eller länge man ska springa. Istället lyssnar jag mer på min kropp och känslan inför ett pass. I livepasset, veckans höjdpunkt, får man verkligen världens bästa coachning rakt i örat vilket gör att man tar sig igenom passet med glädje. Vilken passion!
Robin Häggberg
Ditt program är så bra och livepassen är verkligen höjdpunkten på hela veckan. Att springa efter mina egna förutsättningar har utvecklat mig som löpare så mycket. Jag springer och bara njuter! Rekommenderar verkligen alla att gå med i Let's Run - oavsett nuvarande löpform!
Elin Österstedt
Är helt lyrisk och till mig! Det här löpprogrammet har varit fantastiskt för min utveckling. Jag har sprungit distanser över fjäll med en sån härlig känsla i benen och i huvudet. Jag är chockad över hur det bara flyter på under löpningen. Tack för allt du gör och tack för dina varierande pass!
Katja Uitto
Spring på din nivå
Oavsett om du är nybörjare, motionär eller mer löpvan så finns en nivå för dig. Du väljer själv vilken nivå som passar dig utifrån tidigare erfarenheter och mål. Välkommen.
Nivå
1
Löppass
2-3 / vecka
Styrkepass
1 / vecka
För dig som är nybörjare och som vill hitta till löpningen där målet efter dessa veckor är att kunna springa ca 5 km utan att stanna för gångpauser.
Nivå
2
Löppass
3 / vecka
Styrkepass
1 / vecka
För dig som springer ca 5 km ibland, men som vill få in mer kontinuitet och utveckla snabbhet och kondition så att du orkar springa sträckor upp till 10 km.
Nivå
3
Löppass
3 / vecka
Styrkepass
1 / vecka
För dig som idag springer sträckor kring 8-12 km och som vill utvecklas på sträckor upp till halvmaratondistansen. Kanske har du ett 10 km lopp eller en halvmara i sikte eller så vill du helt enkelt bara få ny inspiration och samtidigt utvecklas som löpare.
Nivå
4
Löppass
4 / vecka
Styrkepass
1 / vecka
För dig som har sprungit en längre tid och har erfarenhet av längre sträckor. Kanske har du maraton som mål under våren/sommaren eller så vill du träna upp din förmåga att kunna njuta av långa distanser utan långlopp som slutmål.
Spring live med andra deltagare - fast på distans. Live coaching via Zoom
Varje vecka har vi ett gemensamt digitalt livepass via mobila appen Zoom. Här får ni under träningens gång coaching och instruktioner om passet. Mobil och hörlurar behövs. Endast jag som coach kommer att höras (ingen video).

Livepassen spelas in och man kan lyssna i efterhand.
Privat konto för er
medlemmar på Instagram
Via instagram kommer kommunikationen till gruppens medlemmar att ske.
Veckans träningsupplägg
Anslutningslänk till livepass
Gemenskap, glädje och inspiration
Friskvårdsbidrag
Få hela eller delar av avgiften betald via friskvård
Friskvårdsbidrag gäller för onlineträning. Lämna in kvittot för löpklubben hos din arbetsgivare och få ersättning för hela eller delar av anmälningsavgiften.
Kontakta mig om du vill ha ett kvitto som du kan visa upp för din arbetsgivare och på så sätt få ersättning för hela eller delar av kostnaden för din träning. Toppen ju! Är ditt företag kopplat till ePassi? Då kan du genomföra köpet direkt på deras plattform. Glöm inte anmäla dig först.
1 500 kr
Till anmälan
Giveaways och schyssta deals till klubbens medlemmar
Alla medlemmar får
+ Klubb-T-shirt
+ Gummiband till styrkepassen
+ Möjligheten att vinna fina priser
+ Rabattkoder från våra partners
Till alla
Giveaway
Club Tee
Till alla
Giveaway
Gummiband
Utlottning
2 st presentkort 1500 kr på Löplabbet
Utlottning
3 startplatser till Tjejmilen
Utlottning
10 flak
Vitamin well
UTLOTTNING
5 st presentkort 1000 kr hos ICIW
Utlottning
2 st löparglasögon från Spektrum
Utlottning
1 st Pace 2 löparklocka från Coros
Utlottning
1 st Apex Pro löparklocka från Coros
Utlottning
3 st larm för löpare från Sorun
Utlottning
3 st Flowgun Go från Flowlife
Fler utlottningar kan tillkomma

Anmälan stängd

Anmälan till Let's Run Vår är stängd. Ta del av vårt nyhetsbrev nedan så missar du ingen viktig info om nästa start. Vi ses!

Vill du vara med trots att vi redan börjat?
Maila oss på hej@letsrun.se

Anmälan
öppen

Anmälan till Let's Run | Vår 2023 är öppen. När du skickat in din anmälan så kommer du att få vidare instruktioner om betalning via Swish.

Är ditt företag kopplat till ePassi så anmäler du dig här först - därefter genomför du köpet på ePassi's plattform.
Early bird
Anmäl dig senast 28 feb så ingår ett par löparstrumpor. Storlek 37-39
Pris: 1 500 kr
Storlek på T-shirt
Behöver du gummiband? (kostnadsfritt)
Gummibanden används i styrkepassen och ingår i priset. Befintliga medlemmar som redan har band kan här tacka nej till ytterligare ett.
Jag godkänner att mina uppgifter behandlas i enlighet med integritetspolicyn

Tack för din anmälan!

Nu är det dags att betala anmälningsavgiften. Skanna QR koden i swish-appen eller swisha till angivet nummer nedan.
Swishnummer
123 017 1983
Summa
1 500 kr
Meddelande
Skriv ditt namn
i
Har du inte Swish? Maila oss så löser vi betalningen på annat sätt.

Friskvårdsbidrag via ePassi?

Du som har ePassi kan välja att registrera köpet på deras platform. Betalningen sker då via dem.
Till ePassi

Följ vårens grupp på instagram

Det är nu dags för dig att följa kontot Let's Run | Vår på Instagram. Det är här all kommunikation till gruppens medlemmar kommer att ske. Gruppen är privat och endast betalande medlemmar släpps in. Mer information kring uppstart, upplägg och allt annat roligt kommer att ske via kontot.

Så in och skicka en följarförfrågan så släpper vi in dig i gruppen när din betalning kommit oss tillhanda. Vi ses snart! Välkommen =)
Till Instagram

Kvitto till friskvård

Om du betalat via Swish så kommer ett kvitto automatiskt att skickas ut inom kort. Har du inte fått kvitto? Kolla i din skräppost annars kan du maila oss på hej@letsrun.se
Oj, något blev fel. Ibland är det lätt att stava fel eller missa något. Testa igen.
Jag godkänner att mina uppgifter behandlas i enlighet med integritetspolicyn

Tack för din anmälan!

Nu är det dags att betala anmälningsavgiften. Skanna QR koden i swish-appen eller swisha till angivet nummer nedan.
Let's run Swish
Swishnummer
123 017 1983
Summa
1 500 kr
Meddelande
Skriv ditt namn
i
Har du inte Swish? Maila mig så löser vi betalningen på annat sätt.

Friskvårdsbidrag via ePassi?

Du som har ePassi kan välja att registera köpet på deras platform. Betalningen sker då via dem.
Till ePassi

Vad händer nu?

Det är nu dags för dig att följa kontot Let's Run | Sommar på Instagram. Det är här kommunikationen till gruppens medlemmar kommer att ske. Gruppen är privat och endast betalande medlemmar släpps in. Mer information kring uppstart, pass och allt annat roligt kommer att ske via kontot.

Så in och skicka en följarförfrågan så släpper vi in dig i gruppen när din betalning kommit oss tillhanda. Vi ses snart! Välkommen =)
Till Instagram
Oj, något blev fel. Ibland är det lätt att stava fel eller missa något. Testa igen.