Stäng
Start om
00
D
/
00
T
/
00
M
00
Sec
Start
Vecka 14
Till anmälan
Löpcoach :
Josefine Swärm
@josefineswarm
En löpklubb för alla
Välkommen som du är. Löpträna när och var du vill, anpassat till ditt liv och din dagsform. Det behöver inte gå snabbt, bara det är roligt och du mår gott av det.
Nyttja friskvårdsbidrag
Har du friskvård via jobbet? Perfekt, då kan du låta chefen betala för medlemskapet
Spring live tillsammans med hundratals andra medlemmar
Plugga i dina hörlurar och koppla upp dig till Zoom där du blir coachad genom veckans livepass. Du möts av vår löpcoach som ger dig instruktioner om hur passet kommer att gå till.
Spring digitalt med andra
På utsatt tid kopplar du upp dig mot passet och pluggar i dina hörlurar. Det är här den riktiga klubbkänslan infinner sig. Du är en av hundratals som kämpar igenom passet tillsammans. Det här är roligt på riktigt!
Medlemmar om livepassen
Livepassen är helt ovärderliga! Känslan att springa tillsammans och Jossans pepp och tips under passet är en svårslagen kombo
- Malin J.
Att få vara själv på sin runda, men ändå tillsammans med andra är ovärderligt. Att få egentid men med stärkande ord, inspiration och coachning på samma gång
- Diana A-S.
Peppen, tipsen och glädjen ger verkligen extra ork! Plus gemenskapen man faktiskt känner med alla andra som är ute samtidigt! Älskar nedjoggen på slutet när Josefine läser alla meddelanden i chatten, ger känslan av att vi faktiskt är ett gäng som gör detta ihop
- Anna H.
Livepassen är veckans höjdpunkt! Så mycket positiv energi, endorfiner och pepp! Det är belöningen för hela veckans träning
- Gabrielle W.
Livepassen gör att man orkar lite mer! Även om man tar i rejält så blir det så enkelt när man får instruktionerna löpande under passets gång. Det är peppig stämning och den bästa möjliga starten på helgen
- Marita
Livepassen är så roliga, helt klart veckans höjdpunkt. Intervaller har fått en ny innebörd! Man peppas och utmanas efter individuell förmåga samtidigt som man känner gemenskapen med övriga deltagare, oavsett vilken nivå man kör på. Varje pass bara swishar förbi
- Caroline E.
Oavsett hur humöret ditt är när du startar, så kommer du känna dig oslagbar efter livepasset. Peppen du får av Josefine är fantastisk. Var du än springer känner du gemenskapen av de andra deltagarna genom lurarna. Livepass med Let’s Run borde alla uppleva
- Angelica C.
Livepassen ger otroligt mycket, insikten i hur mycket man orkar. Precis när man tänker att man inte kan ta ett steg till och Josefine säger “kom igen nu, ni fixar detta” och man fortsätter och faktiskt fixar det! Insikten i hur stark man faktiskt är, är aldrig så stor som på livepassen!
- Anna L.
Det är något alldeles speciellt med Let’s Runs livepass. Var du än är och springer dina intervaller så har du känslan att du springer med andra. Lägg sedan till bästa Jossan som peppar och hejar på i lurarna och man blir ostoppbar.
- Frida H.
Så otroligt bra upplägg på livepassen! Dels variationen från gång till gång, men även tydligheten i passets upplägg och under passets gång alltid info om hur långt det är kvar till och på intervallen. Älskar Josefines röst i öronen och hur man får rätt pepp precis när man behöver det!
- Sandra K.
2
Livepass i veckan
Varje vecka
Flexibelt upplägg
Även om livepassen är roligast just live, så finns det tillfällen då livet kommer emellan. Då är det bra att veta att livepassen spelas in och du kan ta del av dessa när som helst i efterhand under hela säsongen.
Spring på din nivå
Nybörjare, motionär eller mer erfaren inom löpning? Oavsett så finns det en lämplig nivå för dig. Du väljer själv din nivå baserat på dina tidigare erfarenheter och dina mål.
Antal pass per vecka

Beroende på vilken nivå du väljer så ingår X antal pass. Du anpassar programmet efter ditt schema och ditt liv. Blir några pass inte gjorda så är det inte hela världen. Ibland blir man sjuk och ibland kommer livet emellan. Ta inte igen förlorade pass utan fira istället de pass som faktiskt blir av. Det är en hållbar inställning till löpningen.

Ett eller två livepass?

Varje vecka erbjuds 2 livepass. Vi rekommenderar att du väljer 1 av dessa. Ta det som passar ditt schema bäst eller det som känns roligast. Älskar du livepass och vill springa båda? Kul, då rekommenderar vi istället att du tar bort ett av de övriga passen i programmeringen så att du bibehåller en sund träningsmängd per vecka.

Välja / byta nivå

Alla medlemmar ser alla nivåer och du följer den som du känner passar dig bäst. Under säsongen kan du enkelt byta nivå om du känner att en annan skulle passa bättre.

i
Du behöver inte uppge din nivå i anmälan.
Nivå
1
För dig som är nybörjare och som vill hitta till löpningen där målet efter dessa veckor är att kunna springa ca 5 km utan att stanna för gångpauser.
Löppass
2-3 / v
Styrkepass
1 / v
Erbjudna livepass
2 / v
Nivå
2
För dig som springer ca 5 km ibland, men som vill få in mer kontinuitet och utveckla snabbhet och kondition så att du orkar springa sträckor upp till 10 km.
Löppass
3 / v
Styrkepass
1 / v
Erbjudna livepass
2 / v
Nivå
3
För dig som idag springer sträckor kring 8-12 km och som vill utvecklas på sträckor upp till halvmaraton. Kanske har du ett 10k eller ett halvmaralopp i sikte eller så vill du helt enkelt bara få ny inspiration och samtidigt utvecklas som löpare.
Löppass
3 / v
Styrkepass
1 / v
Erbjudna livepass
2 / v
Nivå
4
För dig som har sprungit en längre tid och har erfarenhet av längre sträckor. Kanske har du halvmaraton eller maraton som mål eller så vill du träna upp din förmåga att kunna njuta av långa distanser utan långa lopp som slutmål.
Löppass
4 / v
Styrkepass
1 / v
Erbjudna livepass
2 / v
Start-kit till alla medlemmar
Alla medlemmar får ett start-kit innehållandes en Club Tee och ett gummiband
Nyttja friskvårdsbidrag
Har du friskvård via jobbet? Perfekt, då kan du låta chefen betala för ditt medlemskap. Vid betalning via Swish får du automatiskt ett kvitto anpassat för friskvård. Är ditt företag kopplat till en friskvårdsportal så genomför du köpet av medlemskap där.
Anmäl er för tusan! Alla kan vara med, du som aldrig sprungit innan eller van löpare! Prestationsångesten jag innan haft kring löpning har Josefine trollat bort, kvar finns bara glädje!
Veckorna springer förbi med Let's Run. Det är så kul med variationen av löppass, styrkepass och livepass. Dessutom får man pepp och coachning av bästa Josefine som leder till nya och utvecklande insikter för mig i min löpning. Jag blir motiverad och inspirerad att vässa genomförandet gång på gång.
Jag har sagt det förut och jag säger det igen. Med löpklubben har jag verkligen fått in kontinuitet i min löpning och målet med maraton den känns inte längre läskigt utan något jag verkligen ser fram emot. Om man också adderar gemenskapen och världens härligaste coach så är detta det absolut bästa jag signat upp mig på!
Rekommenderar verkligen! Höjdpunkten är livepassen, att träna tillsammans på sin egen nivå och efter sina förutsättningar. Gillar att vi inte fokuserar på minuter per km utan istället kroppens känsla eller arbetspuls. Det bidrar till välmående på alla sätt. Har kört 3 omgångar med Let’s Run och kommer definitivt fortsätta! Superbra upplägg.
Let’s Run har gjort mig till en löpare och jag är så tacksam, stolt och imponerad att det var möjligt. Idag slog jag återigen personligt rekord i distans och tid. Galet! Så bra coachat: upplägget, peppen och hela din personlighet.
Rekommenderar starkt bästa löpklubben. Har kört många säsonger och tack vare Josefine och Let’s Run tränar jag nu inför ett marathon. Det roligaste jag gjort!
Du anar inte vilken utveckling du bidragit till! Jag är så tacksam! För mig är det en glädje att ge mig ut i löpspåren nu. Tack för sjukt bra upplägg under veckorna och inte minst live-passen, som jag ser fram emot och planerar hela familjens logistik och aktiviteter kring =) Vill absolut inte missa!
Tack för en fantastisk löpklubb. Jag har utvecklats som löpare på ett sätt som jag inte hade gjort utan din coachning. Jag njuter mer av löpningen, är mindre kritisk mot mig själv och har ändrat fokus från tider och tempo och distanser till att blicka inåt och går på dagsform.
Ditt program är så bra och livepassen är verkligen höjdpunkten på hela veckan. Att springa efter mina egna förutsättningar har utvecklat mig som löpare så mycket. Jag springer och bara njuter! Rekommenderar verkligen alla att gå med i Let's Run - oavsett nuvarande löpform!
Är helt lyrisk och till mig! Det här löpprogrammet har varit fantastiskt för min utveckling. Jag har sprungit distanser över fjäll med en sån härlig känsla i benen och i huvudet. Jag är chockad över hur det bara flyter på under löpningen. Tack för allt du gör och tack för dina varierande pass!
Göteborgsvarvet       .       Hoka Torekov-Båstad      .       Craft Idre Fjällmaraton       .       Saucony       .       Vitamin Well       .       Löplabbet       .       Helsingborg Marathon       .       Spektrum       .       Trailrunning Sweden       .       Tjejmilen       .       Göteborgsvarvet       .       Hoka Torekov-Båstad      .       Craft Idre Fjällmaraton       .       Saucony       .       Vitamin Well       .       Löplabbet       .       Helsingborg Marathon       .       Spektrum       .       Trailrunning Sweden       .       Tjejmilen       .       Göteborgsvarvet       .       Hoka Torekov-Båstad      .       Craft Idre Fjällmaraton       .       Saucony       .       Vitamin Well       .       Löplabbet       .       Helsingborg Marathon       .       Spektrum       .       Trailrunning Sweden       .       Tjejmilen       .      

Anmälan öppen

Här anmäler du dig till vårens säsong av Let's Run.

Anmälan stängd

Anmälan till vårens säsong av Let's Run är nu stängd. Nästa säsong börjar i juni. Anmäl dig till vårt nyhetsbrev här nedan så missar du ingen viktig info om kommande säsongsstart.

Vill du vara med trots att vi redan startat? Maila oss på hej@letsrun.se
i
Är ditt företag kopplat till ePassi eller Wellnet? Då anmäler du dig också här, men genomför köpet på respektive plattform.
Nyhet : Julklapp
Ge bort ett medlemskap i julklapp?
Early bird
Anmäl dig senast 27 november så ingår ett par löparstrumpor.
1 500 kr
Medlemsavgiften avser Let's Run Vår – 1 april till 9 juni
Storlek på T-shirt
Storlek på strumpor  (ingår Early Bird)
Behöver du gummiband? (kostnadsfritt)
Gummibanden används i styrkepassen och ingår i priset. Befintliga medlemmar som redan har band kan här tacka nej till ytterligare ett.
Jag godkänner att mina uppgifter behandlas i enlighet med integritetspolicyn

Tack för din anmälan!

Nu är det dags att betala anmälningsavgiften. Skanna QR koden i swish-appen eller swisha till angivet nummer nedan.
Swishnummer
123 017 1983
Summa
1 500 kr
Meddelande
Skriv ditt namn
i
Har du inte Swish? Maila oss så löser vi betalningen på annat sätt.

Friskvårdsbidrag via ePassi / Wellnet??

Du som har ePassi kan välja att registrera köpet på deras platform. Betalningen sker då via dem.
Till ePassi
Till Wellnet

Viktigt: Följ vårens grupp på instagram

Det är nu dags för dig att följa kontot Let's Run - Vår på Instagram. Det är här all kommunikation till gruppens medlemmar kommer att ske. Gruppen är privat och endast betalande medlemmar släpps in. Mer information kring uppstart, upplägg och allt annat roligt kommer att ske via kontot.

Så in och skicka en följarförfrågan så släpper vi in dig i gruppen när din betalning kommit oss tillhanda. Vi ses snart! Välkommen =)
Till Instagram

Kvitto till friskvård

Om du betalat via Swish så kommer ett kvitto automatiskt att skickas ut inom kort. Har du inte fått kvitto? Kolla i din skräppost annars kan du maila oss på hej@letsrun.se
Oj, något blev fel. Ibland är det lätt att stava fel eller missa något. Testa igen.
1 200 kr
Är du student och går en pågående utbildning på gymnasie, högskola, universitet eller annat inlärningsinstitut? Ladda upp ett dokument som intyg så kan du ta del av ett rabatterat pris. Det kan t.ex vara ett foto på ditt aktiva Mecenatkort eller annat dokument som stödjer ditt studerande.
Max 10MB
Vänta...
fileuploaded.jpg
Uppladdningen misslyckades. Max storlek är 10 MB.
Medlemsavgiften avser Let's Run Vår – 1 april till 9 juni
Storlek på T-shirt
Storlek på strumpor  (ingår Early Bird)
Behöver du gummiband? (kostnadsfritt)
Gummibanden används i styrkepassen och ingår i priset. Befintliga medlemmar som redan har band kan här tacka nej till ytterligare ett.
Jag godkänner att mina uppgifter behandlas i enlighet med integritetspolicyn

Tack för din anmälan!

Nu är det dags att betala anmälningsavgiften. Skanna QR koden i swish-appen eller swisha till angivet nummer nedan.
Swishnummer
123 017 1983
Summa
1 200 kr
Meddelande
Skriv ditt namn
i
Har du inte Swish? Maila oss så löser vi betalningen på annat sätt.

Viktigt: Följ vinterns grupp på instagram

Det är nu dags för dig att följa kontot Let's Run - Vår på Instagram. Det är här all kommunikation till gruppens medlemmar kommer att ske. Gruppen är privat och endast betalande medlemmar släpps in. Mer information kring uppstart, upplägg och allt annat roligt kommer att ske via kontot.

Så in och skicka en följarförfrågan så släpper vi in dig i gruppen när din betalning kommit oss tillhanda. Vi ses snart! Välkommen =)
Till Instagram

Kvitto till friskvård

Om du betalat via Swish så kommer ett kvitto automatiskt att skickas ut inom kort. Har du inte fått kvitto? Kolla i din skräppost annars kan du maila oss på hej@letsrun.se
Oj, något blev fel. Ibland är det lätt att stava fel eller missa något. Testa igen.
Jag godkänner att mina uppgifter behandlas i enlighet med integritetspolicyn

Tack för din anmälan!

Nu är det dags att betala anmälningsavgiften. Skanna QR koden i swish-appen eller swisha till angivet nummer nedan.
Let's run Swish
Swishnummer
123 017 1983
Summa
1 500 kr
Meddelande
Skriv ditt namn
i
Har du inte Swish? Maila mig så löser vi betalningen på annat sätt.

Friskvårdsbidrag via ePassi?

Du som har ePassi kan välja att registera köpet på deras platform. Betalningen sker då via dem.
Till ePassi

Vad händer nu?

Det är nu dags för dig att följa kontot Let's Run | Sommar på Instagram. Det är här kommunikationen till gruppens medlemmar kommer att ske. Gruppen är privat och endast betalande medlemmar släpps in. Mer information kring uppstart, pass och allt annat roligt kommer att ske via kontot.

Så in och skicka en följarförfrågan så släpper vi in dig i gruppen när din betalning kommit oss tillhanda. Vi ses snart! Välkommen =)
Till Instagram
Oj, något blev fel. Ibland är det lätt att stava fel eller missa något. Testa igen.