0
Meet Up

Göteborgsvarvet

13 Maj 2023
Göteborg
Preliminär startgrupp
11
Antal anmälda medlemmar
86
En av årets absoluta höjdpunkter - Göteborgsvarvet. Ett halvmarathon i absolut världsklass i fantastiska Göteborg. Det är inte många lopp som kan bjuda på en sån skön atmosfär och feel-good känsla som det här loppet.

Let’s Run kommer att ha ett tält uppsatt i direkt anslutning till starten där du träffar andra deltagare innan loppet. Ladda upp tillsammans, berätta hur nervös du är eller dela med dig av värdefulla tips de som springer sitt första varv. Vi taggar tillsammans och startar alla i samma startgrupp. Sen väljer du själv hur du vill genomföra loppet - tillsammans eller i ditt eget tempo.

Kom och skapa en härlig dag tillsammans med oss helt enkelt. Det här löparminnet vill du inte vara utan!
Anmälan och betalning
Nytt för 2023 är att Let’s Run är officiell samarbetspartner till Göteborgsvarvet. Det betyder bland annat att anmälningar kan göras direkt via oss till ett rabatterat pris om 695 kr. Anmälan görs via formuläret nedan. När betalningen kommit oss tillhanda så kommer vi att registrera dig i Göteborgsvarvets system - varpå du får ett bekräftelsemail även ifrån dom.

Betalning sker via Swish. Anmälan är bindande först när du betalat.
Är du redan anmäld?
Toppen, så kul! Vi vill såklart att du springer med oss ändå. Gör en anmälan nedan så lägger vi till dig i vår gemensamma startgrupp.

Vi kommer ha ett tält som samlingsplats i Entréparken som är centrum för hela folkfesten. Hit är ni välkomna innan loppet för att mingla och ladda inför loppet tillsammans. Vi bjuder på dryck från Vitamin Well och något passande tilltugg inför loppet. Vi får alla starta i samma startgrupp (grupp 9 kl 14.15) vilket gör att vi kan peppa varandra ända fram till startskottet. Kanske springer några av er hela varvet tillsammans =)

Ska du inte springa med är sugen på skönt häng? Häng med oss! Vi kommer att ett tält i Företagsbyns Entrepark. Hoppas vi ses där!

Sen anmälan

Hann du inte anmäla dig? Skicka oss ett mail så ska vi försöka lösa en plats i vår startgrupp åt dig.

hej@letsrun.se
/Josefine
Anmälan Göteborgsvarvet
Aktuell information kring loppet och anmälningsavgifter.
goteborgsvarvet.se
Vi ses i Göteborg! Tack alla ni som anmält er till att springa tillsammans.
Anmälningstiden har gått ut. Vill du ändå springa med oss? Maila oss så ska vi försöka att lösa det =)
hej@letsrun.se
Är du anmäld till Göteborgsvarvet?
Göteborg, here we come!
Vad händer nu?
Vi skickar vidare din anmälan till Göteborgsvarvets administration. De kommer automatiskt att placera alla Let's Run medlemmar i samma startgrupp #11 med starttid 14:29.

Har du inte gjort en anmälan till själva loppet så gör du det via länken nedan. Vi ses i Göteborg! =)
goteborgsvarvet.se
Oops! Något blev fel. Testa igen!