Stäng
Till anmälan
Säsong
Sommar
Start
20 juni
Slut
1 sept.
Till anmälan
Ny säsong
Sommarsäsong
Start 20 juni
Till anmälan
Säsong
Sommar
Start
20 juni
Slut
1 sept.
Till anmälan
Ny säsong
Sommarsäsong
Start 20 juni
Till anmälan
Start om
00
D
/
00
T
/
00
M
00
Sec
Start
Vecka 25
Ny säsong
Välkommen till sommarsäsongen av Sveriges härligaste digitala löpklubb.
Nybliven löpare, motionär, eller snabbis spelar ingen roll. Det är blandningen av medlemmar som gör Let’s Run till en så härlig klubb att springa med. Spring där du är, helt på distans. Säsongen startar 20 juni. Häng med!
Josefine Swärm
Löpcoach
@josefineswarm
Vad ingår?
Veckovis programmering innehållandes löppass, styrkepass och livepass
Dessutom får du tillgång till ett fantastiskt löparcommunity och nya löparvänner för livet - vi lovar!
Scrolla
1 / 4
Löpprogram
Under säsongen får du veckovis löpprogrammering. Vi har fyra olika nivåer så vi är säkra på att alla kan vara med - oavsett om du är nybörjare eller mer löpvan.
Livepass
Två gånger i veckan har du möjlighet att springa livecoachade intervaller tillsammans med hundratals andra härliga medlemmar — digitalt via Zoom. Livepassen spelas in så att du kan springa i efterhand om du inte kan närvara på utsatt tid.
2 / 4
Livepass
Två gånger i veckan har du möjlighet att springa livecoachade intervaller tillsammans med hundratals andra härliga medlemmar — digitalt via Zoom. Livepassen spelas alltid in så att du kan springa i efterhand om du inte kan närvara på utsatt tid.
3 / 4
Styrkepass
Ta del av veckans videoinspelade styrkepass anpassat för löpare. Här bygger vi starka kroppar som håller i längden
4 / 4
Community
Välkommen till ett fantastiskt löparcommunity. Om du bara visste hur många minnen och vänskaper som skapats genom löpklubben. Häng på så ska vi visa!
Start-kit till alla medlemmar
Alla medlemmar får ett start-kit innehållandes en Club Tee och ett gummiband
Start-kit till alla medlemmar
Alla medlemmar får ett start-kit innehållandes en Club Tee och ett gummiband
En feelgood klubb
En digital löpklubb för dig som älskar löpning
Här är du perfekt precis som du är och hur snabbt du springer spelar absolut ingen roll. Vi utgår alltid ifrån upplevd ansträngning - eftersom vi tycker det är mer relevant än exakt tempo.

Nästan allt i klubben är digitalt (förutom våra meetups). Det betyder att du enkelt kan anpassa löppassen efter ditt liv och ditt schema. Du springer där du är - på distans. Missar du ett eller flera pass? Helt okej! Ta inte igen det - utan fira passen som blir av. Det tycker vi är ett sunt förhållningssätt till löpning.
Din nivå
Välj nivå utifrån var du är idag och var du skulle vilja vara efter säsongens slut.
Nivåerna skiljer sig en del i antal längd på pass. Välj en nivå som du känner passar bra för dig just nu. Du kan alltid byta nivå om du känner att du hamnat fel. Alla medlemmar ser alla nivåer — så du behöver inte ange din nivå i anmälan

Nivå
1
För dig som är nybörjare och som vill hitta till löpningen där målet efter dessa veckor är att kunna springa ca 30 min utan att stanna för gångpauser.
Löppass
2-3 / v
Styrkepass
1 / v
Erbjudna livepass
2 / v
Nivå
2
För dig som idag springer löppass på ca 30 min ibland, men som vill få in mer kontinuitet och utveckla snabbhet och kondition så att du orkar springa uppemot 1 timme med en skön känsla.
Löppass
3 / v
Styrkepass
1 / v
Erbjudna livepass
2 / v
Nivå
3
För dig som idag springer löppass kring 1 timme och som vill utvecklas på sträckor upp till halvmaraton. Kanske har du ett 10k eller ett halvmaralopp i sikte eller så vill du helt enkelt bara få ny inspiration och samtidigt utvecklas som löpare.
Löppass
3 / v
Styrkepass
1 / v
Erbjudna livepass
2 / v
Nivå
4
För dig som har sprungit en längre tid och har erfarenhet av längre sträckor. Kanske har du halvmaraton eller maraton som mål eller så vill du träna upp din förmåga att kunna njuta av långa distanser utan långa lopp som slutmål.
Löppass
4 / v
Styrkepass
1 / v
Erbjudna livepass
2 / v
Hur fungerar det?
Veckovisa upplägg via ett privat konto på Instagram
Söndagar är heliga, då släpps nämligen kommande veckas programmering på säsongens privata Instagramkonto.  Här kommer du att se alla nivåers upplägg och du följer den nivå du känner passar dig bäst. Här får du också tillgång till styrkepasset och länk till veckans livepass. Överskådligt, flexibelt och socialt. Här kan du kommunicera med andra medlemmar och hitta spännande personer att följa.  
Att springa med oss
Är helt lyrisk och till mig! Det här löpprogrammet har varit fantastiskt för min utveckling. Jag har sprungit distanser över fjäll med en sån härlig känsla i benen och i huvudet. Jag är chockad över hur det bara flyter på under löpningen. Tack för allt ni gör och tack för era varierande pass!
Katja U
Tack för en fantastisk löpklubb. Jag har utvecklats som löpare på ett sätt som jag inte hade gjort utan din coachning. Jag njuter mer av löpningen, är mindre kritisk mot mig själv och har ändrat fokus från tider och tempo och distanser till att blicka inåt och går på dagsform.
Nathalie L
Du anar inte vilken utveckling du bidragit till! Jag är så tacksam! För mig är det en glädje att ge mig ut i löpspåren nu. Tack för sjukt bra upplägg under veckorna och inte minst live-passen, som jag ser fram emot och planerar hela familjens logistik och aktiviteter kring =) Vill absolut inte missa!
Johanna S
Rekommenderar starkt bästa löpklubben. Har kört många säsonger och tack vare Josefine och Let’s Run tränar jag nu inför ett marathon. Det roligaste jag gjort!
Malin F
Livepassen är så roliga, helt klart veckans höjdpunkt. Intervaller har fått en ny innebörd! Man peppas och utmanas efter individuell förmåga samtidigt som man känner gemenskapen med övriga deltagare, oavsett vilken nivå man kör på. Varje pass bara swishar förbi.
Caroline E
Att få vara själv på sin runda, men ändå tillsammans med andra är ovärderligt. Att få egentid men med stärkande ord, inspiration och coachning på samma gång.
Diana A-S
Livepassen är lite av veckans höjdpunkt. Man vet att fler kämpar runt om i Sverige och man känner en väldigt fin gemenskap
Evelina K
Let's Run förmedlar löpning på ett sätt som gör det enkelt att springa oavsett vilken nivå man är på. Livepassen vill man inte missa!
Karolina A.K
Livepassen är peppande, roliga och riktigt härliga! Känslan efteråt är helt oslagbar och detta tack vare det grymma coachandet.
Mathilda N
Anmäl er för tusan! Alla kan vara med, du som aldrig sprungit innan eller van löpare! Prestationsångesten jag innan haft kring löpning har Josefine trollat bort, kvar finns bara glädje!
Malin J
Det absolut bästa jag signat upp mig på! Med löpklubben har jag verkligen fått in kontinuitet i min löpning och målet med maraton den känns inte längre läskigt utan något jag verkligen ser fram emot.  
Lotta G
Rekommenderar verkligen! Höjdpunkten är livepassen, att träna tillsammans på sin egen nivå och efter sina förutsättningar. Gillar att vi inte fokuserar på minuter per km utan istället kroppens känsla eller arbetspuls. Det bidrar till välmående på alla sätt. Har kört 3 säsonger och kommer definitivt fortsätta! Superbra!
Sandra N
Let’s Run har gjort mig till en löpare och jag är så tacksam, stolt och imponerad att det var möjligt. Idag slog jag återigen personligt rekord i distans och tid. Galet! Så bra coachat: upplägget, peppen och hela atmosfären i löpklubben
Maria L
Så otroligt bra upplägg på livepassen! Dels variationen på pass, men även tydligheten i upplägget. Älskar Josefines röst i öronen och hur man får rätt pepp precis när man behöver det!
Sandra K
Säsongerna är så bra och livepassen är verkligen höjdpunkten på hela veckan. Att springa efter egna förutsättningar har utvecklat mig som löpare så mycket. Jag springer och bara njuter! Rekommenderar verkligen alla att gå med i Let's Run - oavsett nuvarande löpform!
Elin Ö
Veckorna springer förbi med Let's Run. Det är så kul med variationen av löppass, styrkepass och livepass. Dessutom får man pepp och coachning av bästa Josefine som leder till nya och utvecklande insikter för mig i min löpning. Jag blir motiverad och inspirerad att vässa genomförandet gång på gång.
Helene L
Meetups
I samband med lopp under året så skapar vi unika tillfällen där våra medlemmar kan mötas och ladda upp tillsammans. Årets höjdpunkter enligt oss.
Kommande meetups
24 Aug
Craft Idre Fjällmaraton
31 Aug
Tjejmilen
7 Sep
Helsingborg Marathon
Friskvård via jobbet
Perfekt ju, då behöver du inte ens betala anmälningsavgiften själv.  Win för dig — win för oss. Betala på den plattform ditt företag är kopplat till. Annars betalar du via Swish och ger kvittot till din arbetsgivare och får tillbaka beloppet på lönen. Oavsett gör du en anmälan längst ner på sidan.
Partners — deals
Göteborgsvarvet   .   Hoka Torekov-Båstad   .   Craft Idre Fjällmaraton   .   Saucony   .   Vitamin Well   .   Löplabbet   .   Helsingborg Marathon   .   Spektrum   .   Trailrunning Sweden   .   Tjejmilen   .   Paradiset Sthlm   .   Bohusläns bästa   .   Göteborgsvarvet   .   Hoka Torekov-Båstad   .   Craft Idre Fjällmaraton   .   Saucony   .   Vitamin Well   .   Löplabbet   .   Helsingborg Marathon   .   Spektrum   .   Trailrunning Sweden   .   Tjejmilen   .   Paradiset Sthlm   .   Bohusläns bästa   .   Göteborgsvarvet   .   Hoka Torekov-Båstad   .   Craft Idre Fjällmaraton   .   Saucony   .   Vitamin Well   .   Löplabbet   .   Helsingborg Marathon   .   Spektrum   .   Trailrunning Sweden   .   Tjejmilen   .   Paradiset Sthlm   .   Bohusläns bästa   .   
Partners
Early bird
Anmäl dig idag så ingår även säsongens löparstrumpor. En garanterad hit i löparspåret!
Erbjudandet gäller så länge du ser detta.

Anmälan öppen

Här anmäler du dig till säsongen

Anmälan stängd

Anmälan till vårens säsong av Let's Run är nu stängd. Nästa säsong börjar i juni. Anmäl dig till vårt nyhetsbrev här nedan så missar du ingen viktig info om kommande säsongsstart.

Vill du vara med trots att vi redan startat? Maila oss på hej@letsrun.se
i
Är ditt företag kopplat till ePassi eller Wellnet? Då anmäler du dig också här, men genomför köpet på respektive plattform.
Nyhet : Julklapp
Ge bort ett medlemskap i julklapp?
Early bird
Anmäl dig senast 27 november så ingår ett par löparstrumpor.
1 500 kr
Medlemsavgiften avser Let's Run Sommar – 20 juni till 1 september
Storlek på T-shirt
Storlek på strumpor  (ingår Early Bird)
Behöver du gummiband? (kostnadsfritt)
Gummibanden används i styrkepassen och ingår i priset. Befintliga medlemmar som redan har band kan här tacka nej till ytterligare ett.
Jag godkänner att mina uppgifter behandlas i enlighet med integritetspolicyn

Tack för din anmälan!

Nu är det dags att betala anmälningsavgiften. Skanna QR koden i swish-appen eller swisha till angivet nummer nedan.
Swishnummer
123 017 1983
Summa
1 500 kr
Meddelande
Skriv ditt namn
i
Har du inte Swish? Maila oss så löser vi betalningen på annat sätt.

Friskvårdsbidrag via ePassi / Wellnet??

Du som har ePassi kan välja att registrera köpet på deras platform. Betalningen sker då via dem.
Till ePassi
Till Wellnet

Viktigt: Följ på instagram

Det är nu dags för dig att följa kontot Let's Run - Sommar på Instagram. Det är här all kommunikation till gruppens medlemmar kommer att ske. Gruppen är privat och endast betalande medlemmar släpps in. Mer information kring uppstart, upplägg och allt annat roligt kommer att ske via kontot.

Så in och skicka en följarförfrågan så släpper vi in dig i gruppen när din betalning kommit oss tillhanda. Vi ses snart! Välkommen =)
Till Instagram

Kvitto till friskvård

Om du betalat via Swish så kommer ett kvitto automatiskt att skickas ut inom kort. Har du inte fått kvitto? Kolla i din skräppost annars kan du maila oss på hej@letsrun.se
Oj, något blev fel. Ibland är det lätt att stava fel eller missa något. Testa igen.
1 200 kr
Är du student och går en pågående utbildning på gymnasie, högskola, universitet eller annat inlärningsinstitut? Ladda upp ett dokument som intyg så kan du ta del av ett rabatterat pris. Det kan t.ex vara ett foto på ditt aktiva Mecenatkort eller annat dokument som stödjer ditt studerande.
Max 10MB
Vänta...
fileuploaded.jpg
Uppladdningen misslyckades. Max storlek är 10 MB.
Medlemsavgiften avser Let's Run Sommar – 20 juni till 1 september
Storlek på T-shirt
Storlek på strumpor  (ingår Early Bird)
Behöver du gummiband? (kostnadsfritt)
Gummibanden används i styrkepassen och ingår i priset. Befintliga medlemmar som redan har band kan här tacka nej till ytterligare ett.
Jag godkänner att mina uppgifter behandlas i enlighet med integritetspolicyn

Tack för din anmälan!

Nu är det dags att betala anmälningsavgiften. Skanna QR koden i swish-appen eller swisha till angivet nummer nedan.
Swishnummer
123 017 1983
Summa
1 200 kr
Meddelande
Skriv ditt namn
i
Har du inte Swish? Maila oss så löser vi betalningen på annat sätt.

Viktigt: Följ säsongen på instagram

Det är nu dags för dig att följa kontot Let's Run - Sommar på Instagram. Det är här all kommunikation till gruppens medlemmar kommer att ske. Gruppen är privat och endast betalande medlemmar släpps in. Mer information kring uppstart, upplägg och allt annat roligt kommer att ske via kontot.

Så in och skicka en följarförfrågan så släpper vi in dig i gruppen när din betalning kommit oss tillhanda. Vi ses snart! Välkommen =)
Till Instagram

Kvitto till friskvård

Om du betalat via Swish så kommer ett kvitto automatiskt att skickas ut inom kort. Har du inte fått kvitto? Kolla i din skräppost annars kan du maila oss på hej@letsrun.se
Oj, något blev fel. Ibland är det lätt att stava fel eller missa något. Testa igen.
Jag godkänner att mina uppgifter behandlas i enlighet med integritetspolicyn

Tack för din anmälan!

Nu är det dags att betala anmälningsavgiften. Skanna QR koden i swish-appen eller swisha till angivet nummer nedan.
Let's run Swish
Swishnummer
123 017 1983
Summa
1 500 kr
Meddelande
Skriv ditt namn
i
Har du inte Swish? Maila mig så löser vi betalningen på annat sätt.

Friskvårdsbidrag via ePassi?

Du som har ePassi kan välja att registera köpet på deras platform. Betalningen sker då via dem.
Till ePassi

Vad händer nu?

Det är nu dags för dig att följa kontot Let's Run | Sommar på Instagram. Det är här kommunikationen till gruppens medlemmar kommer att ske. Gruppen är privat och endast betalande medlemmar släpps in. Mer information kring uppstart, pass och allt annat roligt kommer att ske via kontot.

Så in och skicka en följarförfrågan så släpper vi in dig i gruppen när din betalning kommit oss tillhanda. Vi ses snart! Välkommen =)
Till Instagram
Oj, något blev fel. Ibland är det lätt att stava fel eller missa något. Testa igen.
Start om
00
D
/
00
T
/
00
M
00
Sec