Stäng
Nyhet  —  Let’s Run Kids & Teens
KIDS & TEENS
Inspelade löppass på ljudfiler för barn och ungdomar
Let’s Run Kids & Teens - löpning för barn och ungdomar
Löpning som du kan ta del av var du än bor, helt digitalt. Du får coachade löppass på ljudfil som du lyssnar till medans du springer. Plugga i hörlurarna och ge dig ut på en peppande löprunda där du springer på dina egna villkor men på ett utvecklande sätt. Perfekt för dig som vill komplettera nuvarande träning eller för dig som vill komma igång med rörelse.
Tillfälligt erbjudande
Passa på! Just nu erbjuder vi Let's Run Kids & Teens till lanseringspris.
5 st löppass på ljudfil (via webb & dropbox) 
Nya pass kommer skapas under 2024 och ingår i köpet
Spring där du befinner dig
Alltid på dina villkor 
För dig mellan ca 10 - 14 år
590 kr
Ordinarie : 990 kr
Löpning på ett lekfullt och härligt sätt
Let’s Run Kids & Teens är ett helt nytt koncept där vi vill ge de yngre en chans att uppleva löpningen på ett härligt sätt och utvecklas utifrån sin nivå. Du springer helt på dina villkor utan att behöva jämföra med någon annan. Vi skippar tempon och snittider och fokuserar mer på den upplevda ansträngningen. På så vis tränar du mer utefter din förmåga och inte utifrån förväntad prestation. Målet är att det här ska vara kul! Utvecklingen kommer på köpet.

Spring på egen hand eller ta mig dig en förälder på löprundan. Förmodligen får både mamma och pappa svårt att hänga med dig =)
Digitala ljudfiler som du kan spela upp när som helst.
Du får löppass i form av förinspelade digitala ljudfiler som du kan spela upp direkt på mobilen. Josefine coachar dig igenom olika intervaller med skön musik för att det ska bli en så bra upplevelse som möjligt. Vid lanseringen finns fem pass att tillgå, men det kommer att fyllas på efterhand.

Du kan välja att antingen spela passen direkt via webb-appen eller så kan du spara ner passen till en dropbox. Du behåller passen för alltid och kan springa dom hur många gånger som helst, bra va?
Vad behöver du ha med under passen?
Mobil
Ljudfilerna spelas upp via mobilen
Hörlurar
Lyssna på coachen när du springer
Mobilbälte
Så att du slipper hålla i mobilen
Running belt
299 kr
För barn och ungdomar som vill få in mer rörelse i livet
Kanske håller du på med någon idrott och vill bygga upp din kondition och snabbhet som du sen kan nyttja i din idrott. Eller så har du inte fått upp intresset för någon idrott - då kanske löpning kan bli din grej! Oavsett så tror vi att det här kommer passa dig som vill få in mer rörelse i livet. Hoppas du vill hänga på!

Rekommenderad ålder är från ca 10 år
Hej! Det är jag som kommer att guida dig igenom löppassen. Vi ses i dina hörlurar!
Josefine