Stäng
NÄSTA
live
idag
18:00
24 Jun
24
18:00
Live — medlemskap
Medlemskapet för dig som älskar att springa livepass
399 kr / månad
Utan bindningstid
Göteborgsvarvet          Hoka Torekov-Båstad          Craft Idre Fjällmaraton          Saucony          Vitamin Well          Löplabbet          Tjejmilen          Spektrum          HELSINGBORG MARATHON          trailrunning sweden          Göteborgsvarvet          Hoka Torekov-Båstad          Craft Idre Fjällmaraton          Saucony          Vitamin Well          Löplabbet          Tjejmilen          Spektrum          HELSINGBORG MARATHON          trailrunning sweden          Göteborgsvarvet          Hoka Torekov-Båstad          Craft Idre Fjällmaraton          Saucony          Vitamin Well          Löplabbet          Tjejmilen          Spektrum          HELSINGBORG MARATHON          trailrunning sweden         
Spring tillsammans med hundratals andra medlemmar - digitalt. Du pluggar i dina hörlurar och kopplar upp dig till Zoom där du blir coachad genom veckans livepass. Du möts av vår löpcoach Josefine Swärm som ger dig instruktioner om hur passet kommer att gå till. Perfekt för dig som vill träna i grupp och vara en del av en fantastisk löparcommunity, fast på distans.
Jämför medlemskap
Digitalt & flexibelt
Medlemskapet ger dig tillgång till veckans två livepass. Kan du inte närvara? Inga problem, passen spelas in så du kan ta del av veckans pass i efterhand.
Spring på din nivå
Även om vi springer tillsammans så är vi alla på olika nivåer i löpningen. Under livepassen kommer du att kunna anpassa till just din nivå som nybörjare eller mer löpvan.
Ingen bindningstid
Vi gillar inte heller bindningstid. Därför kan du säga upp medlemskapet när du vill - men vi tror inte du kommer göra det på väldigt länge.
Livepass i veckan.
Varje vecka
Tillgång till livepass när och var du vill
På din sida hittar du tid och anslutningslänk till nästa livepass. Kan du inte närvara på utsatt tid? - Inga problem, livepassen spelas in och du har alltid tillgång till de två senaste passen så att du kan springa när det passar ditt schema.  Flexibel träning helt enkelt.
Deltagare om livepassen
Veckans höjdpunkt! Så kul att springa med alla andra men ändå själv. Toppen att alla kan vara med - du springer efter dina förutsättningar. Jag som inte är så snabb kan ändå hänga med och utvecklas utan att känna att jag är långsammast och den som alla måste anpassa sig till.
Susanne H.
Oavsett hur humöret är när du startar, så kommer du känna dig oslagbar efter livepasset. Peppen du får av Josefine är fantastisk. Var du än springer känner du gemenskapen av de andra deltagarna genom lurarna. Livepass med Let’s Run borde alla uppleva.
Angelica C.
Livepassen är så roliga, helt klart veckans höjdpunkt. Intervaller har fått en ny innebörd! Man peppas och utmanas efter individuell förmåga samtidigt som man känner gemenskapen med övriga deltagare, oavsett vilken nivå man kör på. Varje pass bara swishar förbi.
Carline E.
Att få vara själv på sin runda, men ändå tillsammans med andra är ovärderligt. Att få egentid men med stärkande ord, inspiration och coachning på samma gång.
Diana A-S
Så otroligt bra upplägg på livepassen! Dels variationen på pass, men även tydligheten i upplägget. Älskar Josefines röst i öronen och hur man får rätt pepp precis när man behöver det!
Sandra K.
Livepassen ger mig otroligt mycket. Precis när man tänker att man inte kan ta ett steg till och Josefine säger “kom igen nu, ni fixar detta” och man fortsätter och faktiskt fixar det! Insikten i hur stark man faktiskt är, är aldrig så stor som på livepassen!
Anna L.
Livepassen är veckans höjdpunkt! Så mycket positiv energi, endorfiner och pepp! Det är belöningen för hela veckans träning.
Gabrielle W.
Livepassen gör att man orkar lite mer! Även om man tar i rejält så blir det så enkelt när man får instruktionerna löpande under passets gång. Det är peppig stämning och den bästa möjliga starten på helgen!
Marita 
Livepassen är helt ovärderliga! Känslan att springa tillsammans och Jossans pepp och tips under passet är en svårslagen kombo!
Malin J.
All pepp, tips och glädje ger extra ork! Plus gemenskapen man faktiskt känner med alla andra som är ute samtidigt! Älskar nedjoggen på slutet när Josefine läser alla meddelanden i chatten, ger en äkta känsla av att vi faktiskt gör detta ihop.
Anna H.
Det är något alldeles speciellt med Let’s Runs livepass. Var du än är och springer dina intervaller så har du känslan att du springer med andra. Lägg sedan till bästa Jossan som peppar och hejar på i lurarna och man blir ostoppbar.
Frida H.
Livepassen är lite av veckans höjdpunkt. Man vet att fler kämpar runt om i Sverige och man känner en väldigt fin gemenskap
Evelina K.
Man får en känsla av gemenskap trots att man springer själv. Det blir en hel del skratt och leenden när man hör hur andra medlemmar upplevt passet.
Erica K.N.
Let's Run förmedlar löpning på ett sätt som gör det enkelt att springa oavsett vilken nivå man är på. Livepassen vill man inte missa!
Karolina A.K
Livepassen är peppande, roliga och riktigt härliga! Känslan efteråt är helt oslagbar och detta tack vare det grymma coachandet.
Matilda N.
Det bästa med hela veckan!
Sara L.
Skapa konto för live-medlemskap
399 kr / månad
Ingen bindningstid
Veckans livepass
Medlemsrabatter
Meetups
Facebook community
SKAPA KONTO