Nästa omgång
Let's Run | Vinter*
8 jan - 17 mars
Läs mer
Startar:
Vecka 24
Start om
00
D
/
00
T
/
00
M
00
Sec
Let's Run — Run Club
Let's Run — Run Club

Sveriges härligaste digitala löpklubb

Till anmälan
Anmälan öppen             Let's Run — Sommar             12 juni - 20 augusti             Anmälan öppen             Let's Run — Sommar             12 juni - 20 augusti             Anmälan öppen             Let's Run — Sommar             12 juni - 20 augusti             Anmälan öppen             Let's Run — Sommar             12 juni - 20 augusti             Anmälan öppen             Let's Run — Sommar             12 juni - 20 augusti             Anmälan öppen             Let's Run — Sommar             12 juni - 20 augusti             
Spring tillsammans med andra i en löpklubb
- på distans
12 juni - 20 augusti
Välkommen till sommarens omgång av Let's Run med start den 12 juni. Upptäck en fantastisk löpklubb där alla är välkomna - oavsett nivå. Vår digitala löpklubb ger dig friheten att springa när och var du vill. Hoppas du hänger med!
Josefine Swärm
Löpcoach @ Let's Run
Träningsprogram hela sommaren

Löpklubbens sommarsäsong sträcker sig från den 12 juni till den 20 augusti. Under denna period kommer du att ha möjlighet att utveckla din löpning på ett inspirerande och roligt sätt. Du har friheten att välja vilken nivå du vill springa på i klubben och du kan när som helst byta mellan olika nivåer.

2-4 löppass / vecka

Varje vecka får ni tillgång till en programmering med 2-4 löppass, anpassade efter er nivå. Ni har full frihet att välja vilken tidpunkt under veckan ni vill genomföra passen. Ett av passen varje vecka kommer även att hållas live där du har möjligheten att springa tillsammans med övriga deltagare - samtidigt. Kommande veckas pass släpps på söndagar.

1 Livepass / vecka via Zoom

En höjdpunkt i Let's Run är de populära live-passen. Här kan du delta i ett av veckans programmerade pass i realtid. Vad innebär det? Jo, du sätter på dig dina löparskor och hörlurar och lyssnar medan vi guidar dig genom ett underhållande intervallpass tillsammans med andra medlemmar på din nivå. Var med, du kommer inte ångra dig! ;)

1 löpstyrkepass / vecka

Varje vecka tillhandahåller vi även ett styrkepass som ni kan utföra enligt ert eget schema. Passet spelas in med tydliga videoinstruktioner för alla övningar. Endast er egen kroppsvikt och löpklubbens gummiband kommer att användas.

Motivation, glädje & gemenskap

Ett av de främsta målen för löpklubben är att hjälpa er att utveckla en glädje och passion för löpning, som förhoppningsvis kommer att vara med er under många år framöver. Trots att löpklubben är digital, värnar vi om en känsla av gemenskap. En stark bidragande faktor till detta är livepassen, där ni tillsammans (fast på distans) genomför olika intervallpass varje vecka.

Digitalt och flexibelt upplägg

Alla aktiviteter i löpklubben sker online, och du har friheten att välja när under veckan du vill genomföra dina löppass och styrkepass. Om du inte kan delta vid den angivna tidpunkten för livepasset, kan du lyssna på det i efterhand när det passar dig.

Meetups

Vill du träffa andra Let's Run deltagare? Under året kommer vi att finnas på olika lopp i Sverige. Här kan vi mötas och ladda upp inför loppen tillsammans. Hoppas vi ses i lopp-vimlet =)

Till kalender

Nivåanpassad löpning som passar alla
Oavsett om du är nybörjare, motionär eller mer erfaren inom löpning, så finns det en lämplig nivå för dig. Du väljer själv din nivå baserat på dina tidigare erfarenheter och dina mål. Du kan även enkelt byta nivå under perioden.
Nivå
1
Löppass
2-3 / vecka
Styrkepass
1 / vecka
Livepass
1 / vecka
För dig som är nybörjare och som vill hitta till löpningen där målet efter dessa veckor är att kunna springa ca 5 km utan att stanna för gångpauser.
Nivå
2
Löppass
3 / vecka
Styrkepass
1 / vecka
Livepass
1 / vecka
För dig som springer ca 5 km ibland, men som vill få in mer kontinuitet och utveckla snabbhet och kondition så att du orkar springa sträckor upp till 10 km.
Nivå
3
Löppass
3 / vecka
Styrkepass
1 / vecka
Livepass
1 / vecka
För dig som idag springer sträckor kring 8-12 km och som vill utvecklas på sträckor upp till halvmaratondistansen. Kanske har du ett 10 km lopp eller en halvmara i sikte eller så vill du helt enkelt bara få ny inspiration och samtidigt utvecklas som löpare.
Nivå
4
Löppass
4 / vecka
Styrkepass
1 / vecka
Livepass
1 / vecka
För dig som har sprungit en längre tid och har erfarenhet av längre sträckor. Kanske har du maraton som mål under våren/sommaren eller så vill du träna upp din förmåga att kunna njuta av långa distanser utan långlopp som slutmål.
Livepass via Zoom. Spring live med andra deltagare - fast på distans.
Varje vecka har vi ett gemensamt digitalt livepass via mobila appen Zoom. Här får ni under träningens gång coaching och instruktioner om passet. Mobil och hörlurar behövs. Endast jag som coach kommer att höras (ingen video).

Livepassen spelas in och man kan lyssna i efterhand.
Privat konto för er
medlemmar på Instagram
Via instagram kommer kommunikationen till gruppens medlemmar att ske.
Veckans träningsupplägg
Anslutningslänk till livepass
Gemenskap, glädje och inspiration
Att springa i en digital löpklubb
Jag har sagt det förut och jag säger det igen. Med löpklubben har jag verkligen fått in kontinuitet i min löpning och målet med maraton den 3:e juni känns inte längre läskigt utan något jag verkligen ser fram emot. Om man också adderar gemenskapen och världens härligaste coach så är detta det absolut bästa jag signat upp mig på!
Lotta Glader
Jag är så lycklig! Jag har pressat mitt personbästa och verkligen gjort allt. Idag sprang jag 5 km på 29.33! Det är ju helt jäkla otroligt! Jag, Sophie, som tidigare vägt 130 kg kan nu springa snabbt. Nu kommer jag gå rak i ryggen när jag ska göra Beeptestet och känna mig lugn för jag vet att jag kan. Tack!
Sophie Kleinas Dahm
Anmäl er för tusan! Alla kan vara med, du som aldrig sprungit innan eller van löpare!! Prestationsångesten jag innan haft kring löpning har Josefine trollat bort, kvar finns bara glädje!
Malin Jidéus
Redan inne på andra veckan med Lets Run. Det är så kul med variationen av löppass, styrkepass och livepass. Dessutom får man pepp och coachning av bästa Josefine som leder till nya och utvecklande insikter för mig i min löpning. Jag blir motiverad och inspirerad att vässa genomförandet gång på gång.
Helene Lundin
Måste få säga att live-passen är veckans höjdpunkt. Passen är såå bra och ger mig jättemycket! Du coachar så bra och jag har lärt mig massor från alla små tips du ger. Trodde aldrig jag skulle ”njuta av snabb och härlig löpning” - älskar det! Tack!
Josefin Leijon
Det har verkligen varit fantastiskt roligt att träna med dig och känna att det inte tar emot att gå ut och löpträna, snarare längtan. Att dessutom inte få så mycket träningsvärk eller några krämpor tack vare ett bra upplägg är ju underbart trots mina 55 år.
Anna Björnsdotter Ericsson
Rekommenderar verkligen! Höjdpunkten är livepassen, att träna tillsammans på sin egen nivå och efter sina förutsättningar. Gillar att vi inte fokuserar på minuter per km utan istället kroppens känsla eller arbetspuls. Det bidrar till välmående på alla sätt. Har kört 3 omgångar med Let’s Run och kommer definitivt fortsätta! Superbra upplägg.
Sandra Norrbom
Josefine, du har gjort mig till en löpare och jag är så tacksam, stolt och imponerad att det var möjligt. Idag slog jag återigen personligt rekord i distans och tid. Galet! Så bra coachat: ditt upplägg, din pepp och hela din personlighet.
Maria Löfstedt
Rekommenderar starkt bästa löpklubben. Har kört tre omgångar och tack vare Josefine och Let’s Run är ju nu och tränar för mara/ultra. Det roligaste jag gjort!
Malin Fernström
Jag är med för tredje gången och tycker att det blir bättre och bättre för varje omgång. Det är lagom tuffa pass, livepasset är fenomenalt och att kunna träffas IRL vid Göteborgsvarvet (och andra tävlingar) var sååå roligt! Rekommenderas!
Maria Gothnier
Du anar inte vilken utveckling du bidragit till! Jag är så tacksam! För mig är det en glädje att ge mig ut i löpspåren nu. Tack för sjukt bra upplägg under veckorna och inte minst live-passen, som jag ser fram emot och planerar hela familjens logistik och aktiviteter kring =) Vill absolut inte missa!
Johanna Schottenius
Tack för en fantastisk löpklubb. Jag har utvecklats som löpare på ett sätt som jag inte hade gjort utan din coachning. Jag njuter mer av löpningen, är mindre kritisk mot mig själv och har ändrat fokus från tider och tempo och distanser till att blicka inåt och går på dagsform.
Nathalie Lindqvist
Let's Run har fått mig att tänka nytt kring min löpning. Sänkta krav på hur långt eller länge man ska springa. Istället lyssnar jag mer på min kropp och känslan inför ett pass. I livepasset, veckans höjdpunkt, får man verkligen världens bästa coachning rakt i örat vilket gör att man tar sig igenom passet med glädje. Vilken passion!
Robin Häggberg
Ditt program är så bra och livepassen är verkligen höjdpunkten på hela veckan. Att springa efter mina egna förutsättningar har utvecklat mig som löpare så mycket. Jag springer och bara njuter! Rekommenderar verkligen alla att gå med i Let's Run - oavsett nuvarande löpform!
Elin Österstedt
Är helt lyrisk och till mig! Det här löpprogrammet har varit fantastiskt för min utveckling. Jag har sprungit distanser över fjäll med en sån härlig känsla i benen och i huvudet. Jag är chockad över hur det bara flyter på under löpningen. Tack för allt du gör och tack för dina varierande pass!
Katja Uitto
Friskvård
Friskvårdsbidrag
med Let’s Run
Självklart kan du använda ditt friskvårdsbidrag till medlemsavgiften. Vid beställning får du automatsikt ett kvitto som du kan lämna som underlag till din arbetsgivare.  Är din arbetsplats ansluten till ePassi eller Wellnet så kan du genomföra köpet därigenom efter du gjort din anmälan.
Jag vill ha kvitto
GIVEAWAY
Club Tee +
gummiband
Alla medlemmar får ett paket innehållandes en klubb t-shirt och gummiband. Gummibandet används till styrkepassen
Tjejmilen       .       Göteborgsvarvet       .       Stockholm Marathon       .       Idre Fjällmaraton       .       Tjejmilen Sälen       .       Vårruset       .       Vitamin Well       .       ICIW       .       Löplabbet       .       Tjejmilen       .       Göteborgsvarvet       .       Stockholm Marathon       .       Idre Fjällmaraton       .       Tjejmilen Sälen       .       Vårruset       .       Vitamin Well       .       ICIW       .       Löplabbet       .       Tjejmilen       .       Göteborgsvarvet       .       Stockholm Marathon       .       Idre Fjällmaraton       .       Tjejmilen Sälen       .       Vårruset       .       Vitamin Well       .       ICIW       .       Löplabbet       .      
Partners

Anmälan stängd

Anmälan till Let's Run Sommar är stängd. Ta del av vårt nyhetsbrev nedan så missar du ingen viktig info om höstens start.

Vill du vara med trots att vi redan börjat?
Maila oss på hej@letsrun.se

Anmälan
öppen

Anmälan till Let's Run | Sommar 2023 är öppen. När du skickat in din anmälan så kommer du att få vidare instruktioner om betalning via Swish.

Är ditt företag kopplat till ePassi eller Wellnet så anmäler du dig här först - därefter genomför du köpet på respektive plattform.
Early bird
Anmäl dig senast 28 maj så ingår ett par löparstrumpor. Storlek 36-40
Pris: 1 500 kr
Storlek på T-shirt
Behöver du gummiband? (kostnadsfritt)
Gummibanden används i styrkepassen och ingår i priset. Befintliga medlemmar som redan har band kan här tacka nej till ytterligare ett.
Jag godkänner att mina uppgifter behandlas i enlighet med integritetspolicyn

Tack för din anmälan!

Nu är det dags att betala anmälningsavgiften. Skanna QR koden i swish-appen eller swisha till angivet nummer nedan.
Swishnummer
123 017 1983
Summa
1 500 kr
Meddelande
Skriv ditt namn
i
Har du inte Swish? Maila oss så löser vi betalningen på annat sätt.

Friskvårdsbidrag via ePassi?

Du som har ePassi kan välja att registrera köpet på deras platform. Betalningen sker då via dem.
Till ePassi

Friskvårdsbidrag via Wellnet?

Du som har ePassi kan välja att registrera köpet på deras platform. Betalningen sker då via dem.
Till Wellnet

Viktigt: Följ sommarens grupp på instagram

Det är nu dags för dig att följa kontot Let's Run | Sommar på Instagram. Det är här all kommunikation till gruppens medlemmar kommer att ske. Gruppen är privat och endast betalande medlemmar släpps in. Mer information kring uppstart, upplägg och allt annat roligt kommer att ske via kontot.

Så in och skicka en följarförfrågan så släpper vi in dig i gruppen när din betalning kommit oss tillhanda. Vi ses snart! Välkommen =)
Till Instagram

Kvitto till friskvård

Om du betalat via Swish så kommer ett kvitto automatiskt att skickas ut inom kort. Har du inte fått kvitto? Kolla i din skräppost annars kan du maila oss på hej@letsrun.se
Oj, något blev fel. Ibland är det lätt att stava fel eller missa något. Testa igen.
Jag godkänner att mina uppgifter behandlas i enlighet med integritetspolicyn

Tack för din anmälan!

Nu är det dags att betala anmälningsavgiften. Skanna QR koden i swish-appen eller swisha till angivet nummer nedan.
Let's run Swish
Swishnummer
123 017 1983
Summa
1 500 kr
Meddelande
Skriv ditt namn
i
Har du inte Swish? Maila mig så löser vi betalningen på annat sätt.

Friskvårdsbidrag via ePassi?

Du som har ePassi kan välja att registera köpet på deras platform. Betalningen sker då via dem.
Till ePassi

Vad händer nu?

Det är nu dags för dig att följa kontot Let's Run | Sommar på Instagram. Det är här kommunikationen till gruppens medlemmar kommer att ske. Gruppen är privat och endast betalande medlemmar släpps in. Mer information kring uppstart, pass och allt annat roligt kommer att ske via kontot.

Så in och skicka en följarförfrågan så släpper vi in dig i gruppen när din betalning kommit oss tillhanda. Vi ses snart! Välkommen =)
Till Instagram
Oj, något blev fel. Ibland är det lätt att stava fel eller missa något. Testa igen.
1 500 kr
Till anmälan
0