Stäng
Partners
Vitamin Well
Den självklara törstsläckaren för alla medvetna löpare
Göteborgsvarvet
Världens största halvmaraton - Göteborgsvarvet. 21 kilometer folkfest och ett evenemang i världsklass.
Craft Idre Fjällmaraton
Ett evenemang i bästa tänkbara fjällmiljö där du kan välja mellan 4 olika sträckor. Mysig inramning på Idre Torg där målgången och "de oslagbaras timme" är något alldeles speciellt.
Hoka Torekov-Båstad
Vårens mest äventyrsfyllda trail-lopp. Spring längs vackra vyer vid havet, tar dig över stenstränder, klippor, grässtigar och klapperstensfält. Det här loppet har allt.
Tjejmilen
Atmosfären, stämningen, pulsen - Tjejmilen har allt. Ta med dig tjejkompisarna och utmana er att springa 10k tillsammans.
Saucony
Det självklara valet av löparskor. För dig som är medlem innebär det att du får 20% rabatt på alla Saucony skor som du köper via löplabbet.
Löplabbet
Behöver du experthjälp när det gäller löparskor? Då är Löplabbet butiken du ska besöka. Professionell personal som hjälper dig att prova ut den bästa skon för dig. Varje kund får genom individuell analys och utprovning den utrustning han eller hon behöver, varken mer eller mindre.
ICIW
Snygga och funktionella träningskläder för den modemedvetne. Idag är ICANIWILL ett av de snabbast växande sportklädmärkena i Norden och ett väletablerat företag på den nordiska och europeiska marknaden.
Spektrum Sport
Det självklara valet för köp av löparbrillor.
Helsingborg Marathon
Upplev härliga Helsingborg Marathon i September. Tillsammans tar vi oss igenom stadens vackra miljöer. Vi springer längs havet, genom naturreservat, i villaområden och förbi slott. Upplev Sveriges vackraste upplopp och målgång.