0
Spring Göteborgsvarvet med Let's Run
1 500 kr
Till anmälan
Sveriges härligaste digitala löpklubb
Nästa start
[Let's Run / vår 2022]
7 mars -
29 maj
Let's Run
Sveriges
härligaste
digitala
löpklubb
PÅGÅENDE OMGÅNG
07 mar
-
29 MAJ
I SAMARBETE MED
lets run x tjejmilen
lets run x vitamin well
lets run x bookman
letsrun x flowlife
letsrun x vårruser
NÄSTA START

Let's Run / vår 2022
7 mars - 29 maj

LÖPARCOMMUNITY

Häng på den digitala löpklubben Let’s Run och njut av en vår fylld av löpning!

Nu har du möjligheten att bli en del av vårens omgång av Let’s Run! I tre månader kommer jag att coacha dig och andra härliga individer online och ge er verktyg för att utvecklas i er löpning. Dessutom blir allt roligare tillsammans med andra, jag lovar!
Spring tillsammans
i en digital löpklubb

Träningsupplägg och coaching hela våren 2022.

Inför varje vecka får ni ett träningsupplägg bestående av 3 löppass och 1 styrkepass. Ett av löppassen kommer vi att köra tillsammans via Zoom där jag coachar gruppen live. De två andra löppassen är mer flexibla och ni kan själva välja när under veckan dessa görs. Träna flexibelt när det passar ditt eget schema.
Till anmälan
12 veckors träningsprogram

Vårens omgång av löpklubben pågår i 12 veckor [7 mars - 29 maj]. Våren är en perfekt tid för att komma igång med löpning. Under dessa tolv veckor kommer vi successivt utveckla din löpning på ett roligt och peppande sätt. Du väljer själv vilken av klubbens nivåer du vill springa i och du kan när som helst hoppa upp eller ner i nivå. Det här kommer bli kul!

3 löppass / vecka

Varje vecka kommer får ni en programmering innehållandes 3 löppass. [4 pass på nivå 4]. Ni väljer helt själva när i veckan ni vill utföra passen. Ett av veckans pass kommer även att hållas LIVE. Kommande veckas pass släpps på söndagar.

1 Livepass / vecka via Zoom

Ett väldigt populärt inslag i Let's Run är lördagens LIVE pass. Här erbjuds ett av veckans programmerade pass i LIVE format. Vad betyder det tänker du? - Du tar på dig löparskorna och hörlurar och lyssnar när jag instruerar dig igenom en roligt intervallpass tillsammans med andra klubbmedlemmar på din nivå. Häng på, du kommer inte ångra dig ; )

1 löpstyrkepass / vecka

Varje vecka får ni även ett styrkepass som ni kan utföra när ni vill. Passet filmas med tydliga instruktioner för alla övningar.

Inspiration, glädje & gemenskap

Ett av löpklubbens viktigaste mål är att ni alla utvecklar glädjen och lusten att springa, förhoppningsvis i många år framöver. Även fast löpklubben är digital så bevaras känslan av gemenskap. En starkt bidragande orsak till det är livepassen där ni tillsammans (fast på distans) tar er igenom olika intervallpass varje vecka med mig Josefine coachandes i lurarna.

Digitalt och flexibelt upplägg

Allt i löpklubben sker digitalt och du väljer själv när i veckan du vill springa dina pass. Om du inte kan vara med på den utsatta tiden för livepasset så kan du välja att lyssna på det i efterhand.

Let’s Run - Meetups

Det kommer finnas möjlighet att träffa mig och andra deltagare i löpklubben under vissa lopp i Sverige under 2022. Jag kommer tydligt informera er om var jag finns att hitta och även skylta på olika vis så att jag är lätt att hitta i lopp-vimlet =) Hoppas vi ses!

Let's
RUN
Löpcoachas av
Josefine Swärm
Ditt program är så bra och livepassen är verkligen höjdpunkten på hela veckan. Att springa efter mina egna förutsättningar har utvecklat mig som löpare så mycket. Jag springer efter min dagsform och bara njuter! Rekommenderar verkligen alla att gå med i Let's Run - oavsett nuvarande löpform!
- Elin Österstedt

Spring på din nivå

Oavsett om du är nybörjare, motionär eller mer löpvan så finns en nivå för dig. Du väljer själv vilken nivå som passar dig utifrån tidigare erfarenheter och mål. Välkommen.
1
Nivå
För dig som är nybörjare och som vill hitta glädjen och kontinuitet i löpningen.
Målsättning
Att kunna jogga/springa 5 km utan att stanna för gångpauser. Att hitta glädjen till löpningen.
2
Nivå
För dig som springer runt 5 km idag men som vill bli snabbare och  springa längre
Målsättning
Att du kan springa 10 km med en skön känsla. Kanske har du ett 5 / 10 km lopp i sikte.
3
Nivå
Springer 10 km och uppåt men vill utvecklas och ta nästa steg.
Målsättning
Att bli redo för våren och sommarens löparutmaningar där vi har ett extra fokus mot en snabbare milen och/eller en satsning mot halvmaraton.
4
Nivå
Har löptränat under en längre tid, men som vill utvecklas och ta nästa steg.
Målsättning
Att bli redo för våren och sommarens löparutmaningar där vi har ett extra fokus mot maraton.

Live coaching via Zoom

Varje vecka har vi ett gemensamt digitalt livepass via appen Zoom. Här får ni under träningens gång coaching och instruktioner om passet. Mobil och hörlurar behövs.

Tid för livepass
Lördagar kl 8:00 och 9:00
[alternerande]

Privat konto för er
medlemmar på Instagram

Via instagram kommer kommunikationen till gruppens medlemmar att ske.

Friskvård /
Använd ditt bidrag

Friskvårdsbidrag gäller för onlineträning. Lämna in kvittot för löpklubben hos din arbetsgivare och få ersättning för hela eller delar av anmälningsavgiften.
Kontakta mig om du vill ha ett kvitto som du kan visa upp för din arbetsgivare och på så sätt få ersättning för hela eller delar av kostnaden för din träning. Toppen ju! Är ditt företag kopplat till ePassi [Actiway]. Då kan du genomföra köpet direkt på deras plattform. Glöm inte anmäla dig först.

Giveaways och sweet deals till klubbens medlemmar

Alla medlemmar får dessutom
+ Resistansband från Let's Run
+ Möjligheten att vinna fina priser
+ Rabattkoder från våra partners
LET'S RUN
Resistensband
+ Alla medlemmar kommer att få ett resistansband hemskickat. Bandet kommer att användas till vissa moment i styrkepassen.
GIVEAWAY
Resistensband till alla
FLOWLIFE
3 st Flowgun Go
+ Utlottning av 3 stycken Flowgun GO - Massagepistol.

+ Rabattkod [20%] under våren på Flowlife's hemsida.
UTLOTTNING
3 st Flowgun Go
LÖPLABBET
2 st Presentkort 1500 kr
+ Utlottning av 2 presentkort a 1500kr som kan användas på löplabbets webbshop.

+ Rabattkod [15%] på hela Löplabbets online sortiment.
UTLOTTNING
2 Presentkort (1500kr) på Löplabbet
TJEJMILEN
3 st Startplatser Tjejmilen
+ Vi kommer att lotta ut 3 startplatser Tjejmilen 2022.

+ Rabattkod [20%] på startavgiften till alla.
UTLOTTNING
3 startplatser till Tjejmilen
VITAMIN WELL
20 flak Vitamin Well
+ Utlottning av 20 flak Vitamin Well Sport till gruppens medlemmar. Perfekt till träningen.
UTLOTTNING
20 flak Vitamin Well
BOOKMAN
Eclipse
+ Utlottning av uppladdningsbara och kraftfulla bärbara lampor för synlighet och säkerhet i trafiken under löpturen

+ Stående rabattkod [20%]
UTLOTTNING
Eclipse från Bookman
VÅRRUSET
3 st Startplatser Vårruset
+ Vi kommer att lotta ut 3 startplatser Vårruset 2022.

+ Rabattkod [20%] på startavgiften till alla.
UTLOTTNING
3 startplatser till Vårruset
ICANIWILL
25% på hela ICIW's sortiment online.

+ Rabattkod [25%]
RABATTKOD
25% rabatt hos ICIW

Att springa i en digital löpklubb

Medlemmar om Let's Run

1 / 6
Johanna Schottenius
Du anar inte vilken utveckling du bidragit till! Jag är så tacksam! För mig är det en glädje att ge mig ut i löpspåren nu. Tack för sjukt bra upplägg under veckorna och inte minst live-passen, som jag ser fram emot och planerar hela familjens logistik och aktiviteter kring =) Vill absolut inte missa!
2 / 6
Josefin Leijon
Måste få säga att live-passen är veckans höjdpunkt. Passen är såå bra och ger mig jättemycket! Du coachar så bra och jag har lärt mig massor från alla små tips du ger. Trodde aldrig jag skulle ”njuta av snabb och härlig löpning” - älskar det! Tack!
3 / 6
Nathalie Lindqvist
Stort tack för en fantastisk löpklubb. Jag har varit med sedan i juni och har utvecklats som löpare på ett sätt som jag inte hade gjort utan din coachning. Jag njuter mer av löpningen, är mindre kritisk mot mig själv och har ändrat fokus från tider och tempo och distanser till att blicka inåt och går på dagsform.
4 / 6
Anna Björnsdotter Ericsson
Det har verkligen varit fantastiskt roligt att träna med dig och känna att det inte tar emot att gå ut och löpträna, snarare längtan. Att dessutom inte få så mycket träningsvärk eller några krämpor tack vare ett bra upplägg är ju underbart trots mina 55 år.
5 / 6
Elin Österstedt
Ditt program är så bra och livepassen är verkligen höjdpunkten på hela veckan. Att springa efter mina egna förutsättningar har  utvecklat mig som löpare så mycket. Jag springer efter min dagsform och bara njuter! Rekommenderar verkligen alla att gå med i Let's Run - oavsett din nuvarande löpform!
6 / 6
Katja Uitto
Är helt lyrisk och till mig! Det här löpprogrammet har varit fantastiskt för min utveckling. Jag har sprungit distanser över fjäll med en sån härlig känsla i benen och i huvudet - varje dag. Jag är chockad över hur det bara flyter på under löpningen. Tack för allt du gör och tack för dina varierande pass!

Att springa i en digital löpklubb

Medlemmar om Let's Run

Nathalie
Lindqvist
Stort tack för en fantastisk löpklubb. Jag har varit med sedan i juni och har utvecklats som löpare på ett sätt som jag inte hade gjort utan din coachning. Jag njuter mer av löpningen, är mindre kritisk mot mig själv och har ändrat fokus från tider och tempo och distanser till att blicka inåt och går på dagsform.
Elin
Österstedt
Ditt program är så bra och livepassen är höjdpunkten på veckan. Att springa efter mina egna förutsättningar har verkligen utvecklat min löpning. Jag springer efter min dagsform och njuter!
Josefin
Leijon
Måste få säga att live-passen är veckans höjdpunkt. Passen är såå bra och ger mig jättemycket! Du coachar så bra och jag har lärt mig massor från alla små tips du ger. Trodde aldrig jag skulle ”njuta av snabb och härlig löpning” - älskar det! Tack!
Anna
Björnsdotter Ericsson
Det har verkligen varit fantastiskt roligt att träna med dig och känna att det inte tar emot att gå ut och löpträna, snarare längtan. Att dessutom inte få så mycket träningsvärk eller några krämpor tack vare ett bra upplägg är ju underbart trots mina 55 år.
Johanna
Schottenius
Du anar inte vilken utveckling du bidragit till! Jag är så tacksam! För mig är det en glädje att ge mig ut i löpspåren nu. Tack för sjukt bra upplägg under veckorna och inte minst live-passen, som jag ser fram emot och planerar hela familjens logistik och aktiviteter kring =) Vill absolut inte missa!
Katja
Uitto
Är helt lyrisk och till mig! Det här löpprogrammet har varit fantastiskt för min utveckling. Jag har sprungit distanser över fjäll med en sån härlig känsla i benen och i huvudet - varje dag. Jag är chockad över hur det bara flyter på under löpningen. Tack för allt du gör och tack för dina varierande pass!

Let's Run t-shirt

Snyggast i löpspåret? Här kan du köpa en klubb t-shirt
Till shop

Anmälan
öppnar snart

Anmälan till Let's Run | Vår 2022 är öppen. När du skickat in din anmälan så kommer du att få vidare instruktioner om betalning via Swish.

Är ditt företag kopplat till ePassi [Actiway] så anmäler du dig här först - därefter genomför du köpet på deras platform.
Pris: 1 500 kr
Jag godkänner att mina uppgifter behandlas i enlighet med integritetspolicyn

Tack för din anmälan!

Nu är det dags att betala anmälningsavgiften. Skanna QR koden i swish-appen eller swisha till angivet nummer nedan.
Let's run Swish
Swishnummer
123 017 1983
Summa
1 500 kr
Meddelande
Skriv ditt namn
i
Har du inte Swish? Maila mig så löser vi betalningen på annat sätt.

Friskvårdsbidrag via ePassi?

Du som har ePassi (+Actiway) kan välja att registera köpet på deras platform. Betalningen sker då via dem.
Till ePassi (+Actiway)

Vad händer nu?

Det är nu dags för dig att följa kontot Let's Run | Vår på Instagram. Det är här kommunikationen till gruppens medlemmar kommer att ske. Gruppen är privat och endast betalande medlemmar släpps in. Mer information kring uppstart, pass och allt annat roligt kommer att ske via kontot.

Så in och skicka en följarförfrågan så släpper vi in dig i gruppen när din betalning kommit oss tillhanda. Vi ses snart! Välkommen =)
Till Instagram
Oj, något blev fel. Ibland är det lätt att stava fel eller missa något. Testa igen.

Anmälan
öppen

Anmälan till Let's Run | Vår 2022 är öppen. När du skickat in din anmälan så kommer du att få vidare instruktioner om betalning via Swish.

Är ditt företag kopplat till ePassi [Actiway] så anmäler du dig här först - därefter genomför du köpet på deras plattform.
Pris: 1 500 kr
Early bird: Aktiverat
Du som anmäler dig och betalar senast den 10 februari får en Let's Run T-shirt. Värde 350 kr
Tid kvar på erbjudandet
00
Dagar
00
TIM
00
Min
00
SeK
Storlek på T-shirt
Jag godkänner att mina uppgifter behandlas i enlighet med integritetspolicyn

Tack för din anmälan!

Nu är det dags att betala anmälningsavgiften. Skanna QR koden i swish-appen eller swisha till angivet nummer nedan.
Let's run Swish
Swishnummer
123 017 1983
Summa
1 500 kr
Meddelande
Skriv ditt namn
i
Har du inte Swish? Maila mig så löser vi betalningen på annat sätt.

Friskvårdsbidrag via ePassi?

Du som har ePassi (+Actiway) kan välja att registera köpet på deras platform. Betalningen sker då via dem.
Till ePassi

Vad händer nu?

Det är nu dags för dig att följa kontot Let's Run | Vår på Instagram. Det är här kommunikationen till gruppens medlemmar kommer att ske. Gruppen är privat och endast betalande medlemmar släpps in. Mer information kring uppstart, pass och allt annat roligt kommer att ske via kontot.

Så in och skicka en följarförfrågan så släpper vi in dig i gruppen när din betalning kommit oss tillhanda. Vi ses snart! Välkommen =)
Till Instagram
Oj, något blev fel. Ibland är det lätt att stava fel eller missa något. Testa igen.
Cookies
Denna webbplats använder cookies. Klicka på “Godkänn” för att ge samtycke till användningen av alla cookies.